Chlubíte se? Chlub te se.

Je tomu již dlouho, mražnička dnes běžné vybavení  domácnosti, ale kdysi? To neměl každý. Mí známi dělali rozpočet, a měli jiné plány, ale v momentě, kdy jsem ji měla, jako by se roztrhla lavina a známí nasadili všechny páky, aby ji sehnali a předháněli se, kdo má lepší.

Bylo to tématem spolešenské konverzace, jestli je lepší mít 3 šuplíky, či čtyři, či otevírat mrazák shora a co kdo jak dělá.

Proč této vlastnosti lidí nevyužijete. Chlubte se. Třeba u parfémů? voňte se co můžete a pak jen čekejte na reakce.

Jdete se před obědem s přítelkyní upravi. Nu a už se voním… A co ty, ty nic nemáš, na… stříkni si, přece nepůjdeš jen tak. Co je to? Guci Rush? Proč si to nešetříš… to je přeci tak drahé…ale kdepak, mám to jen za 310….

Či opačně…  Čím voníš? Gucci Rush… A kolik jsi za to dala? Cože? To mám jen za 310, JOJO, Wxxx.

Nebo, mám konečně skvělý parfém, drží v pohodě po celý den a jen za 3 kila parfém.

Když probudíte ve známých dostatek zájmu a zeptají se vás, kde se to dá koupit. Nu a to je již Vaše parketa zmínit se, že za takovou cenu to lze koupit jen jako člen klubu. Registrace členství je placená, ale jestli nechceš do klubu, mohu to sehnat jen o 50 drahší.

Nikoho nelákáte, jen vyzdvihujete svůj produkt. Získáváte příležitost rozvinout se o produktu. Třeba stačí otázka, zda znají v této kategorii jiný takto kvalitní produkt, který je tak dobrý jako tento, tak dobrý, tak zajmavý. Nenabízíte příležitost, jen tomu, kdo projevil zájem produkt vyzdvihnete, nu a výrobek máte prodaný.

Nu a budou-li spokojeni a budou-li mít o produkt nadále zájem, pak si řeknou o registraci. A neřeknou-li, máte stálého zákazníka, sami se ohlásí a vy máte jistý pravidelný odběr, tedy peníze navíc z prodeje.

Na nabídku příležitosti je dnes hodně lidí háklivých, ale tady je cesta k získání zákazníka, pravidelného odběratele, či budoucího spolupracovníka.

Nu a protože jsem hovořila o parfémech, mohu přiznat, že parfémy jsou jedním ze sortimentu mého podnikání. Nu a tedy vidít, jak je to snadné.

Jak se stát členem si můžete přečíst na našich informačních stránkách k Essens.

Napsat komentář